Exceptional | Steve Sidwell – Reclama Honda

De ce exceptional ? Fiecare are propriul raspuns dupa ce vede reclama …

Wieden & Kennedy Londra sunt cei care au gandit toata minunatia pentru o campanie publicitara la Honda Civic in 2006. Reclama este una de referinta de ceva timp insa trebuia sa o avem si aici pe blog. Steve Sidwell, un muzician complet (adica … producator, compozitor, instrumentist, cantaret, inginer de sunet si dirijor) este cel care a pus cap la cap toate detaliile si mai ales … a pus in practica partea audio alaturi de un cor de 60 de persoane.

Exceptional … chiar si in 2011.

Exceptional | Steve Sidwell – Reclama Honda

* Etichete: , , .
* Articol adaugat in Exceptional
* Drepturile asupra fotografiilor sau a videoclipurilor sau a oricaror fisiere media (audio si video) adaugate articolului Exceptional | Steve Sidwell – Reclama Honda apartin celor ce sunt precizati ca si sursa a articolului de fata. In cazul singleurilor si videoclipurilor, drepturile apartin artistilor, managementului sau caselor de discuri cu care acestia sunt semnati.
* Pentru orice precizari, informatii aditionale, completari, pareri referitoare la articolul Exceptional | Steve Sidwell – Reclama Honda puteti folosi zona de comentarii de mai jos sau adresa de email pr@lazardaniel.ro.

Adauga un comentariu