Caterinca in Sistemul Bancar sau mai bine zis … Caterinca de Sistem Bancar

Caterinca in Sistemul Bancar sau mai bine zis ... Caterinca de Sistem Bancar

Ca mai toata lumea se intampla ca si eu sa am un credit deschis la una dintre bancile pline de oferte imbietoare si fara tot felul de comisioane ascunse. Vorba vine … pana la urma am ajuns si eu sa platesc fara … numar. Intamplator mi-a parvenit acest document. Va dati seama ca acest document bancar de inalta importanta juridico-informationala va trebui sa treaca de Sf. Petru sau ma rog … depinde unde este imprumutatul. Domnee … noua cine ne plateste ?

Sau cumva este o instiintare pentru zeciut cantitatea de colaci coliva si lumanari ce se vor folosi la obstescul parastas. Sa-mi fie cu iertare dar… ma mir. Nimic mai mult.

Caterinca in Sistemul Bancar sau mai bine zis … Caterinca de Sistem Bancar

* Etichete: , , , .
* Articol adaugat in Funstuff
* Drepturile asupra fotografiilor sau a videoclipurilor sau a oricaror fisiere media (audio si video) adaugate articolului Caterinca in Sistemul Bancar sau mai bine zis … Caterinca de Sistem Bancar apartin celor ce sunt precizati ca si sursa a articolului de fata. In cazul singleurilor si videoclipurilor, drepturile apartin artistilor, managementului sau caselor de discuri cu care acestia sunt semnati.
* Pentru orice precizari, informatii aditionale, completari, pareri referitoare la articolul Caterinca in Sistemul Bancar sau mai bine zis … Caterinca de Sistem Bancar puteti folosi zona de comentarii de mai jos sau adresa de email pr@lazardaniel.ro.

Adauga un comentariu