Marcel Pavel si Federatia Romana de Fotbal au fost amendati pentru usoare prejudicii de text aduse Imnului National

Marcel Pavel si Federatia Romana de Fotbal urmeaza sa fie amendati cu cate 5000 de lei pentru “intonarea cu alt text” a Imnului National a declarat prefectul Capitalei, Mihai Cristian Atanasoaei, citat de Mediafax. Mi se pare dumnezeiasca exprimarea “intonarea gresita” folosita in motivarea sentintei dar ar fi prea de-al casei pamfletul ca sa vorbim despre aceasta.

Aseara la meciul Romania – Franta, inainte de inceperea partidei, ca de altfel inainte de inceperea tuturor partidelor intre nationale a existat un moment solemn … “intonarea Imnurilor Nationale”. Totul a decurs magistral pana la strofa 2 de la al nostru Imn cand s-a sarit din nou la strofa 1 exact cand venea momentul culminant … “un nume de Traian”. Ce coincidenta ?

Marcel Pavel spune ca nu a gresit versurile ci asa a stabilit cu Federatia Romana de Fotbal. Iar in completarea lui, Dumitru Dragomir, seful Ligii Profesioniste de Fotbal ne precizeaza … “Noi n-avem muzicieni la FRF, noi doar am comandat imnul … Versurile au fost aceleasi, doar ca au fost mai putine”.

Deci … Cine a omorat maimuta ?

Marcel Pavel si Federatia Romana de Fotbal au fost amendati pentru usoare prejudicii de text aduse Imnului National

* Etichete: , , , , , .
* Articol adaugat in Funstuff
* Drepturile asupra fotografiilor sau a videoclipurilor sau a oricaror fisiere media (audio si video) adaugate articolului Marcel Pavel si Federatia Romana de Fotbal au fost amendati pentru usoare prejudicii de text aduse Imnului National apartin celor ce sunt precizati ca si sursa a articolului de fata. In cazul singleurilor si videoclipurilor, drepturile apartin artistilor, managementului sau caselor de discuri cu care acestia sunt semnati.
* Pentru orice precizari, informatii aditionale, completari, pareri referitoare la articolul Marcel Pavel si Federatia Romana de Fotbal au fost amendati pentru usoare prejudicii de text aduse Imnului National puteti folosi zona de comentarii de mai jos sau adresa de email pr@lazardaniel.ro.

Adauga un comentariu