Meniul Zilei …

Meniul Zilei

Fara a fi misogin sau rasist sau cum vreti voi imi permit luxul de a va informa asupra meniului zilei. O fi nu o fi in alta limba, habar nu am, o insemna sau nu pui, o insemna sau nu “piure” in in limba limbutilor, nu mai conteaza …

– Va rog frumos o portie dubla de “pulé” si eventual niste sos gorgonzola … ca sa fie treaba treaba si matul satul 🙂
– Dar unde vii, draga, asa flamand ?
– Din Pula (Croatia) … Mi-am facut concediul acolo! Tu ? Ce mai faci?
– Trebuie sa ma duc sa-mi schimb leii in puli ( moneda Botswana ).
– Si ai multi ?
– Pardon ?
– Lei draga !
– Aaa. Suficient cat pentru 200-300 de puli !
– Atunci or sa-ti ajunga.
– Pardon ?
– Pulile. Banii.
– Vrei niste pulé ?
– Nesimtito !
– Stai draga nu te supara ! De mancare !
– Suna interesant !

Si dialogul ar putea continua. Desigur asta in mintea mea bolnava. Iertati-mi postarea cretinoida dar nu am cum sa nu ma amuz. Cuvantul e o conventie. Dar uneori .. .cu bucluc. Mai ales ca la masa sunt doi barbati dezbracati. Ei ce-or fi ? Clienti ? Bucatari ? Sau …”materie prima” ce urmeaza a fi prezentata clientului…

P.S. V-am zis ca sunt cu capul astazi … mai bine plec la sala la repetitii ca sa nu mai scriu nimic ca cine stie unde ajungem pana diseara.

Meniul Zilei …

* Etichete: , , .
* Articol adaugat in Funstuff
* Drepturile asupra fotografiilor sau a videoclipurilor sau a oricaror fisiere media (audio si video) adaugate articolului Meniul Zilei … apartin celor ce sunt precizati ca si sursa a articolului de fata. In cazul singleurilor si videoclipurilor, drepturile apartin artistilor, managementului sau caselor de discuri cu care acestia sunt semnati.
* Pentru orice precizari, informatii aditionale, completari, pareri referitoare la articolul Meniul Zilei … puteti folosi zona de comentarii de mai jos sau adresa de email pr@lazardaniel.ro.

Un comentariu to “Meniul Zilei …”

  1. Florentina says:


    M-am distrat copios citind si recitind acest “dialog”, citindu-l si altor persoane, la telefon chiar! Azi cu ce ne mai “delectam”? Asta pentru a fi in ton cu “meniul zilei”.

Trackbacks/Pingbacks


Adauga un comentariu