Adauga “Cel mai frumos compliment” in concursul Perfectil

Cel mai frumos compliment

Ziua Femeii se apropie cu pasi repezi, asa ca am pregatit un concurs pentru toate doamnele si domnisoarele. Concursul se desfasoara intre 15 februarie si 8 martie, timp in care aveti ocazia ocazia sa postati, in sectiunea dedicata concursului, Cel Mai Frumos Compliment primit. Cele mai apreciate comentarii sub forma de complimente vor fi premiate de catre partenerul concursului – Vavian Pharma cu produse Perfectil.

“Toate fanele mele sunt frumoase si reprezinta sursa mea de inspiratie; de aceea am raspuns pozitiv concursului propus de Perfectil. Acest supliment este numarul 1 in Marea Britanie si este recomandat de Premier Model Management, una din agentiile de modeling aflate in topul mondial care se ocupa de modele precum Naomi Campbell sau Cindy Crawford. Infatisarea este importanta pentru orice femeie, de aceea trebuie sa aiba grija de sanatatea lor pentru a putea radia la exterior.”

Adauga “Cel mai frumos compliment” aici si intra in Concursul Perfectil.

Adauga “Cel mai frumos compliment” in concursul Perfectil

* Etichete: , , , , , , .
* Articol adaugat in Lifestyle
* Drepturile asupra fotografiilor sau a videoclipurilor sau a oricaror fisiere media (audio si video) adaugate articolului Adauga “Cel mai frumos compliment” in concursul Perfectil apartin celor ce sunt precizati ca si sursa a articolului de fata. In cazul singleurilor si videoclipurilor, drepturile apartin artistilor, managementului sau caselor de discuri cu care acestia sunt semnati.
* Pentru orice precizari, informatii aditionale, completari, pareri referitoare la articolul Adauga “Cel mai frumos compliment” in concursul Perfectil puteti folosi zona de comentarii de mai jos sau adresa de email pr@lazardaniel.ro.

Adauga un comentariu