Am gasit locul unde Dumnezeu se odihneste …

AQVILA CLUB

… si cine ar fi crezut ca poate exista asa ceva si in Romania. Poate voi fi un pic melodramatic, poate am un aer usor ecleziastic dar … in locul de care o sa va povestesc pana si Dumnezeu se odihneste. Scapand de vuiala asfaltului plin de gropile prin care pana si “Miorita” a calcat, venind dinspre Campulung catre Bran la un moment dat ni se explica in Rucar. Faceti stanga cand vedeti bannerul cu Aqvila Club. Un drum pietruit printre niste garduri … nimic spectaculos.

Dar am ajuns la locatie si mi-am inghitit gandurile “romanesti”. Asa curatenie n-am mai pomenit din vremea cand cantam pe vapor de croaziera. Mancarea ? Daca “facuta atunci” inseamna ceva pentru voi … atunci inventanti un cuvant sa stea intre “in viu” si proaspat. Serviciile ? Minunate. Oamenii ? Nu amabili, nu serviabili, nu umili. E putin spus. Cuvantul potrivit este profesionisti.
Dimineata m-am trezit in miros de fan cosit amestecat in conuri si rasina de brad. Am fost sunat si mare atentie …  invitat daca doresc sa servesc micul dejun. Repet cu un aer profan dar profund relaxat: Am gasit locul unde Dumnezeu se odihneste …

Am gasit locul unde Dumnezeu se odihneste …

* Etichete: , , , , , .
* Articol adaugat in Lifestyle, Diverse
* Drepturile asupra fotografiilor sau a videoclipurilor sau a oricaror fisiere media (audio si video) adaugate articolului Am gasit locul unde Dumnezeu se odihneste … apartin celor ce sunt precizati ca si sursa a articolului de fata. In cazul singleurilor si videoclipurilor, drepturile apartin artistilor, managementului sau caselor de discuri cu care acestia sunt semnati.
* Pentru orice precizari, informatii aditionale, completari, pareri referitoare la articolul Am gasit locul unde Dumnezeu se odihneste … puteti folosi zona de comentarii de mai jos sau adresa de email pr@lazardaniel.ro.

Adauga un comentariu