Daniel Lazar Mobile App pentru iPhone, iPad, iPod si Android

Daniel Lazar Mobile App pentru iPhone, iPad, iPod si Android

Lansam aplicatia oficiala pentru telefoanele mobile dar si alte device-uri ce folosesc sistemele de operare Android sau iOS. Daniel Lazar Mobile App poate fi descarcata de astazi gratuit de pe Android Market sau de pe iTunes Apple Store daca vorbim despre iPhone, iPad sau iPod.

Prin intermediul acestei aplicatii, utilizatorii vor putea sa interactioneze mult mai usor cu artistul iar fanii vor fi mult mai aproape de Daniel, avand acces direct, totodata, la agenda de concerte si evenimente.

Playerul audio integrat dar si cel video au deja atasate cate un playlist ce cuprinde cele mai cunoscute piese. Foarte multe singleuri noi vor fi lansate in premiera prin intermediu acestei aplicatii mobile. Cele mai noi stiri sunt preluate automat in flux rss, asa ca esti la curent cu toate noutatile, iar, daca vrei sa le trimiti prietenilor, poti face aceasta foarte usor fiindca Daniel Lazar Mobile App ofera posibilitatea de “share” catre facebook sau twitter.

Productie si Development: PrManagement.Ro sub o licenta de dezvoltare Reverbnation
Daniel Lazar Mobile App @ Android: Download gratuit
Daniel Lazar Mobile App @ iTunes (pentru iPhone, iPad si iPod): Download gratuit

Daniel Lazar Mobile App pentru iPhone, iPad, iPod si Android

* Etichete: , , , , , .
* Articol adaugat in Lifestyle, Monden, Diverse
* Drepturile asupra fotografiilor sau a videoclipurilor sau a oricaror fisiere media (audio si video) adaugate articolului Daniel Lazar Mobile App pentru iPhone, iPad, iPod si Android apartin celor ce sunt precizati ca si sursa a articolului de fata. In cazul singleurilor si videoclipurilor, drepturile apartin artistilor, managementului sau caselor de discuri cu care acestia sunt semnati.
* Pentru orice precizari, informatii aditionale, completari, pareri referitoare la articolul Daniel Lazar Mobile App pentru iPhone, iPad, iPod si Android puteti folosi zona de comentarii de mai jos sau adresa de email pr@lazardaniel.ro.

Adauga un comentariu