Restaurante in Braila … La Maximus

Restaurante in Braila ... La Maximus

Astazi am avut un concert in Braila. Concert, concert dar mai trebuie sa si mananc. Incercand sa evit muntii de hamsie prajita cu mujdei si mamaliga arsa de soare, shaormele cu “de toate” si care mai de care mici si gratare de trotuar am nimerit la Restaurant & Pub Maximus.

Trecand peste faptul ca este pozitionat excelent, ca miroase a iarba cruda pe terasa si ca mancarea este fara cusur m-a surprins felul in care am fost servit. Sa nu uit … mai rar ospatar care sa stie sa serveasca cu mana stanga prin partea stanga. In lipsa mea de notorietate m-am simtit ca un print.

Felicitari. Va recomand acest loc cu toata convingerea.

Restaurante in Braila … La Maximus

* Etichete: , , , .
* Articol adaugat in Lifestyle, Diverse
* Drepturile asupra fotografiilor sau a videoclipurilor sau a oricaror fisiere media (audio si video) adaugate articolului Restaurante in Braila … La Maximus apartin celor ce sunt precizati ca si sursa a articolului de fata. In cazul singleurilor si videoclipurilor, drepturile apartin artistilor, managementului sau caselor de discuri cu care acestia sunt semnati.
* Pentru orice precizari, informatii aditionale, completari, pareri referitoare la articolul Restaurante in Braila … La Maximus puteti folosi zona de comentarii de mai jos sau adresa de email pr@lazardaniel.ro.

2 Comentarii to “Restaurante in Braila … La Maximus”

  1. Vanessa says:


    Arata foarte bine tot ce e in poze, restaurantul nu are un website al lui? Nu sunt interesata pt un eveniment ci mai degraba pentru un local pe care sa-l fac un “regular”


  2. Multumesc … chiar il cautam …

Trackbacks/Pingbacks


Adauga un comentariu