Traim in 2012 …

Acum nu stiu exact ce sa pun dupa titlu … semnul intrebarii, al exclamarii sau un simplu punct.

Ma gandesc ca orice as pune tot tragic este. Am descoperit intamplator pe facebook acest film postat de cineva. Sper doar ca pana acum vreo autoritate sa fi luat vreo masura. Nu am sa comentez mult imaginile deoarece acestea vorbesc de la sine. Cimpanzeul isi snopeste in bataie iubita datorita unei infidelitati sexualo-emotionale. Nu este de mirare ca s-a ajuns aici. In mod categoric unei femei i-ar fi foarte greu sa-i explice unui cimpanzeu ca nu-l mai doreste si ca vrea sa fie lasata in pace. Si-ar lua bataie si mai rau, urmariri, amenintari etc. Pe de alta parte calvarul unei asemenea relatii este cam greu de suportat singur(a). Sper doar ca celalalt ( motivul infidelitatii) sa nu fi fost si el un cercopitec la randu-i si sa fi dat bir cu fugitii. Din pacate pentru femei … noi majoritatea barbatilor ne impartim in 2 categorii : Cimpanzei si cercopiteci. Cimpanzeii ataca, lovesc, sunt posesivi, agresivi, egoisti etc iar cercopitecii … fug mancand pamantul la o simpla adiere de vant.

Ce vroiam sa spun de fapt. Cum sa pui titlul ” Asa merita fetele care isi inseala iubitii” ?????? Numai la bagat “magarul in traista” se rezuma viata asta ? Asta e singura noastra grija ?

CUM SA DAI LIKE LA ASA CEVA ???? O gramada de mimoze au dat like. Si desigur si unii babuini, cimpanzei, cercopiteci si etc. A gresit sau nu femeia din imagini, este fix problema ei. Cine sunteti, suntem, sunt … sa o judecam ? Toti suntem o apa si-un pamant ! Cum sa dai like ???!!!! Deci … inchei in felul urmator … Traim in 2012 !!! Traim in 2012…. Traim in 2012 ???

Traim in 2012 …

* Etichete: , , , .
* Articol adaugat in Lifestyle, Diverse, No Comment
* Drepturile asupra fotografiilor sau a videoclipurilor sau a oricaror fisiere media (audio si video) adaugate articolului Traim in 2012 … apartin celor ce sunt precizati ca si sursa a articolului de fata. In cazul singleurilor si videoclipurilor, drepturile apartin artistilor, managementului sau caselor de discuri cu care acestia sunt semnati.
* Pentru orice precizari, informatii aditionale, completari, pareri referitoare la articolul Traim in 2012 … puteti folosi zona de comentarii de mai jos sau adresa de email pr@lazardaniel.ro.

Un comentariu to “Traim in 2012 …”

  1. Roxana says:


    Din puctul meu de vedere acesti cimpanzei trebuiesc pedepsiti cumva sa nu uite niciodata … incat atunci cand va ridica mana sa-l doara si sa-si aminteasca ca nu are dreptul de proprietate asupra unei femei, indiferent de ce ii este: prietena, iubita, amanta, sora, mama … pana cand acesti cimpanzei vor trece de la stadiul ‘pe cale de disparitie’ la ‘au disparut’…

Trackbacks/Pingbacks


Adauga un comentariu