Catalin Dobre – I feel good (Vocea Romaniei / Etapa Auditiilor pe Nevazute)

Catalin Dobre a cantat la “Vocea Romaniei” piesa “I feel  good” si a trecut mai departe, in etapa urmatoare, dupa ce Smiley l-a cooptat in echipa sa. Pentru Catalin, nu s-a intors decat Smiley, dar absolut toti antrenorii au ramas uimiti cand au vazut cum arata cel care a cantat cu o voce atat de clara si de puternica. Iar Brenciu a marturisit cu sinceritate ca regreta ca nu s-a intors sa lupte pentru el. “Mama, catamai vocea! Cum, ma, sa iasa din tine vocea aia? Ce bine-mi pare c-am apasat pe butonul asta.  Celorlalti le pare rau!” a comentat Smiley, incantat ca are in echipa lui o asemenea valoare.

Smiley a venit pe scena sa-i stranga mana, ocazie cu care l-a si luat in brate, cedand unui impuls de moment: “Acum esti pe maini bune!”. “Omul are o prezenta exceptionala. Am izbucnit in ras la inceput pentru ca in mintea mea nu se potrivea. Vocea nu se potrivea cu personajul!”, a spus antrenorul de la Vocea Romaniei.

Sursa: Pro TV

Catalin Dobre – I feel good (Vocea Romaniei / Etapa Auditiilor pe Nevazute)

* Etichete: , , , , .
* Articol adaugat in Muzica, TV
* Drepturile asupra fotografiilor sau a videoclipurilor sau a oricaror fisiere media (audio si video) adaugate articolului Catalin Dobre – I feel good (Vocea Romaniei / Etapa Auditiilor pe Nevazute) apartin celor ce sunt precizati ca si sursa a articolului de fata. In cazul singleurilor si videoclipurilor, drepturile apartin artistilor, managementului sau caselor de discuri cu care acestia sunt semnati.
* Pentru orice precizari, informatii aditionale, completari, pareri referitoare la articolul Catalin Dobre – I feel good (Vocea Romaniei / Etapa Auditiilor pe Nevazute) puteti folosi zona de comentarii de mai jos sau adresa de email pr@lazardaniel.ro.

Adauga un comentariu