Ce vreau sa imi aduca Mos Craciun anul acesta ? TC-Helicon VoiceLive 2 si daca se poate Extreme Edition-ul

TC-Helicon VoiceLive 2 este un “gadget” pe care mi-l doream pe scena alaturi de mine de mult timp insa nu am avut nici timp si nici rabdare sa ma interesez de tot ce poate si ce face si cum face si de unde si de ce. Acum ca am gasit un pic de timp ii scriu lu’ Mos Craciun pentru ca am fost baiat cuminteĀ  sa imi aduca si mie un Extreme Edition TC-Helicon Voice Live 2 … sa mai radem si noi … pe scena …

Ce vreau sa imi aduca Mos Craciun anul acesta ? TC-Helicon VoiceLive 2 si daca se poate Extreme Edition-ul

* Etichete: , , , , .
* Articol adaugat in Muzica, Exceptional
* Drepturile asupra fotografiilor sau a videoclipurilor sau a oricaror fisiere media (audio si video) adaugate articolului Ce vreau sa imi aduca Mos Craciun anul acesta ? TC-Helicon VoiceLive 2 si daca se poate Extreme Edition-ul apartin celor ce sunt precizati ca si sursa a articolului de fata. In cazul singleurilor si videoclipurilor, drepturile apartin artistilor, managementului sau caselor de discuri cu care acestia sunt semnati.
* Pentru orice precizari, informatii aditionale, completari, pareri referitoare la articolul Ce vreau sa imi aduca Mos Craciun anul acesta ? TC-Helicon VoiceLive 2 si daca se poate Extreme Edition-ul puteti folosi zona de comentarii de mai jos sau adresa de email pr@lazardaniel.ro.

Adauga un comentariu