Concert Fusion Live Nights @ Rodizio – Social Music Club | Daniel Lazar, Capriel Dedeian, Aurel Cristian, Catalin Pitzi Putingher

Concert Fusion Live Nights @ Rodizio - Social Music Club | Daniel Lazar, Capriel Dedeian, Aurel Cristian, Catalin Pitzi Putingher

Miercuri, 23 noiembrie, incepand cu orele 20.30, la Rodizio | Social Music Club, Daniel Lazar, Capriel Dedeian, Aurel Cristian si Catalin Pitzi Putingher pun in scena un nou concert din seria Fusion Live Nights, seri linistite cu multa muzica buna dar mai ales live.

Concertele Fusion Live Nights sunt programate in noiembrie si in decembrie, in fiecare joi, insa saptamana aceasta se va canta si miercuri, pentru ca seara obisnuita de desfasurare este “fully booked”.

Fussion Live Nights inseamna practic transpunerea pentru publicul larg a unui concept de show exclusivist destinat sectorului corporate in care eleganta si rafinamentul partiturilor de jazz, soul, blues, muzica clasica si nu numai se intalnesc pe aceeiasi scena cu inclinatia de multe ori obsesiva a lui Daniel, a lui Capriel, a lui Cristian, a lui Pitzi dar si a celorlalti prieteni invitati in concert de a se exprima si a vorbi cu publicul prin intermediul instrumentelor. Si pentru ca mixul sa fie in afara obisnuitului se pune langa percutii, tobe, bass, pian sau chitara … o vioara, pentru un jam session realmente extraordinar ca si desfasurare scenica.

Fusion Live Nights reprezinta serile tale de refugiu in lumea muzicii de calitate, in care te de vei deconecta de la realitatea imediata pentru cele doua ore de concert.

Intrarea este libera.

Rezervarile se fac in limita locurilor disponibile folosind formularul de pe site sau la unul dintre telefoanele 0745.322.862 sau 0755.041.480 dar si pe adresa de email office@rodizio.ro.

Concert Fusion Live Nights @ Rodizio – Social Music Club | Daniel Lazar, Capriel Dedeian, Aurel Cristian, Catalin Pitzi Putingher

* Etichete: , , , , , , .
* Articol adaugat in Muzica
* Drepturile asupra fotografiilor sau a videoclipurilor sau a oricaror fisiere media (audio si video) adaugate articolului Concert Fusion Live Nights @ Rodizio – Social Music Club | Daniel Lazar, Capriel Dedeian, Aurel Cristian, Catalin Pitzi Putingher apartin celor ce sunt precizati ca si sursa a articolului de fata. In cazul singleurilor si videoclipurilor, drepturile apartin artistilor, managementului sau caselor de discuri cu care acestia sunt semnati.
* Pentru orice precizari, informatii aditionale, completari, pareri referitoare la articolul Concert Fusion Live Nights @ Rodizio – Social Music Club | Daniel Lazar, Capriel Dedeian, Aurel Cristian, Catalin Pitzi Putingher puteti folosi zona de comentarii de mai jos sau adresa de email pr@lazardaniel.ro.

Adauga un comentariu