Concert Live & Loud | Daniel Lazar @ Club Tribute Bucuresti

Concert Tribute | 25 noiembrie 2011

Nota: Evenimentul este disponibil si pe Android cu Daniel Lazar Mobile App de pe Android Market – https://market.android.com/details?id=com.reverbnation.artistapp.i53687

Vineri, 25 noiembrie, de la ora 23.00, Daniel Lazar impreuna cu bandul sau continua seria concertelor Live & Loud in Club Tribute Bucuresti. Daniel promite o seara aparte mai ales ca pentru conceptul Live & Loud are alaturi toata echipa: tobe, chitara acustica, chitara electrica, chitara bass, clape, vioara, percutii, backing vocals … si apoi in spate … inginer de sunet si asistenta tehnica … in ordinea “numelor de pe tricou” Catalin Pitzi Putingher, Capriel Dedeian, Mircea Ionita, Alexandru Borsan, Razvan Cojanu, Alex Sturzu, Nicoleta Oancea, Alina Anusca, Cristian Solomon.

Intrarea este 30 de RON. Rezervarile se fac direct pe site la www.tribute.ro sau la telefon 072TRIBUTE (0728742883) dar si pe adresa de email tribute@tribute.ro.

Club Tribute Bucuresti
Adresa: Calea Victoriei 118
Telefon: 072TRIBUTE (0728742883)
Email: tribute@tribute.ro
Web: www.tribute.ro
Facebook: www.facebook.com/tributeclub

Concert Live & Loud | Daniel Lazar @ Club Tribute Bucuresti

* Etichete: , , , , , , , .
* Articol adaugat in Muzica
* Drepturile asupra fotografiilor sau a videoclipurilor sau a oricaror fisiere media (audio si video) adaugate articolului Concert Live & Loud | Daniel Lazar @ Club Tribute Bucuresti apartin celor ce sunt precizati ca si sursa a articolului de fata. In cazul singleurilor si videoclipurilor, drepturile apartin artistilor, managementului sau caselor de discuri cu care acestia sunt semnati.
* Pentru orice precizari, informatii aditionale, completari, pareri referitoare la articolul Concert Live & Loud | Daniel Lazar @ Club Tribute Bucuresti puteti folosi zona de comentarii de mai jos sau adresa de email pr@lazardaniel.ro.

Adauga un comentariu