Cum se vede de pe scena …

Cu parere de rau am sa imi fac mea culpa pentru faptul ca nu am mai scris nimic pe blog dar … am fost o tona de evenimente in ultima perioada si pe deasupra am incercat sa ma si pregatesc un pic pentru Vocea Romaniei. Mi-am exersat un pic “talentul” de entertainer si am incercat sa fac pauza vocala totala. Cel mai greu lucru … Va jur.

In fine. Sa revenim. Am avut un party la care am fost inspirat sa-mi iau telefonul pe scena. Postez acum ce a iesit. Ca de obicei … oameni minunati si pusi pe distractie. A iesit tare fain. Imi cer scuze pentru calitatea sunetului si pentru faptul ca Pitzi (tobosarul) era rupt de oboseala. Se citeste pe chipul lui. Dar a facut fata cu brio. Bravo Pitzi. Si multzam fain audientei. M-am simtit grozav de bine cantandu-va !

Cum se vede de pe scena …

* Etichete: , , , , .
* Articol adaugat in Muzica
* Drepturile asupra fotografiilor sau a videoclipurilor sau a oricaror fisiere media (audio si video) adaugate articolului Cum se vede de pe scena … apartin celor ce sunt precizati ca si sursa a articolului de fata. In cazul singleurilor si videoclipurilor, drepturile apartin artistilor, managementului sau caselor de discuri cu care acestia sunt semnati.
* Pentru orice precizari, informatii aditionale, completari, pareri referitoare la articolul Cum se vede de pe scena … puteti folosi zona de comentarii de mai jos sau adresa de email pr@lazardaniel.ro.

Adauga un comentariu