Daniel Lazar @ Tribute Club Bucuresti

Concerte Bucuresti

Live & Loud se intoarce in forta in Tribute Bucuresti.

Vineri, 14 octombrie, Daniel Lazar Band continua seria concertelor “Live & Loud”, din nou in Bucuresti, din nou in Tribute. Toti cei 9 muzicieni care vor fi scena impreuna cu Daniel Lazar intr-o forma excelenta sunt gata de un concert de zile mari asa cum ati fost obisnuiti la toate manifestarile Live & Loud de pana acum.

Concertul este programat pentru ora 11.00 pm. Alte detalii puteti gasi pe site-ul clubului ( http://www.tribute.ro ) dar si pe pagina de facebook a evenimentului ( http://www.facebook.com/event.php?eid=163812327043712)

Parteneri Live & Loud: http://blog.lazardaniel.ro/ / http://www.industria-muzicala.ro/ / http://www.prmanagement.ro/ / http://www.tribute.ro/

Daniel Lazar @ Tribute Club Bucuresti

* Etichete: , , , , , , .
* Articol adaugat in Muzica
* Drepturile asupra fotografiilor sau a videoclipurilor sau a oricaror fisiere media (audio si video) adaugate articolului Daniel Lazar @ Tribute Club Bucuresti apartin celor ce sunt precizati ca si sursa a articolului de fata. In cazul singleurilor si videoclipurilor, drepturile apartin artistilor, managementului sau caselor de discuri cu care acestia sunt semnati.
* Pentru orice precizari, informatii aditionale, completari, pareri referitoare la articolul Daniel Lazar @ Tribute Club Bucuresti puteti folosi zona de comentarii de mai jos sau adresa de email pr@lazardaniel.ro.

Adauga un comentariu