De prin Industrie | Glume de autobaza

Stii cum arata nevasta lui Stevie Wonder?
Nici el nu stie

De ce ride tot timpul Stevie Wonder ?
Nu stie ca-i negru…

Cum il enerveaza sotia pe Stevie Wonder? Ii muta mobila prin casa.

Stiti de ce Ray Charles se clatina in fata si in spate atunci cand canta? Ca sa nu se ciocneasca de Stevie Wonder care se leagana in stanga si in dreapta.

Intr-o intersectie se ciocnesc masinile lui Eminem, Donna Summer si Britney Spears. Iese Donna Summer din masina si spune:
– Sorry.
Iese Eminem si spune :
– Sorry to.
Iese Britney si spune:
– Sorry three.

De ce a luat Christina Aguilera premiul Grammy?
Ca sa ne faca in ciuda ca nu a luat un amarat de Cerbul de Aur !

Vierme de la Animal X catre prietena lui.
Daca nu te impaci cu mine ma arunc in fata gainilor.

Ziua de nastere a lui B.B.King. Sotia se gandea ce cadou sa-i faca; el fiind faimos si avand de toate se tot gandeste si-i vine ideea: Se duce la un “tatoo place” si isi tatueaza pe fund initialele sotului-pe o buca “B” si pe cealalta “B”. Seara vine B.B.King acasa, sotia il intampina numai in halat: “Happy birthday,darling! Ti-am facut un cadou surpriza”; Si spunind asta se dezbraca , se intoarce cu spatele la el si se apleaca. La care el: ” Foarte impresionant, dar cine dracu’ e BOB?”

De ce sunt oltenii muzicieni?
Pentru ca dorm pe “sol” si vorbesc cu “fa”.

De prin Industrie | Glume de autobaza

* Etichete: , , .
* Articol adaugat in Muzica, Funstuff
* Drepturile asupra fotografiilor sau a videoclipurilor sau a oricaror fisiere media (audio si video) adaugate articolului De prin Industrie | Glume de autobaza apartin celor ce sunt precizati ca si sursa a articolului de fata. In cazul singleurilor si videoclipurilor, drepturile apartin artistilor, managementului sau caselor de discuri cu care acestia sunt semnati.
* Pentru orice precizari, informatii aditionale, completari, pareri referitoare la articolul De prin Industrie | Glume de autobaza puteti folosi zona de comentarii de mai jos sau adresa de email pr@lazardaniel.ro.

Adauga un comentariu