Eurovision | Maja Keuc – No One

Si ca sa incheiem cu Eurovisionul din 2011 mai adaugam in categoria Exceptional un nume si o reprezentatie … Maja Keuc si No One. Maja are doar 19 ani, a castigat locul doi la “Romanii au talent” in varianta slovena a concursului si a reprezentat Slovenia in finala concursului european de muzica. Vrea sa devina actrita. Habar nu avem cum joaca dar stim sigur ca atunci cand canta racoreste pe multi. Ne-a placut de ea poate la fel de mult cum ne placea si de Christina Aguilera cand era mai mica si canta. Poate vom mai auzi de ea pentru ca ar fi pacat sa nu … Maja KeucNo OneLive @ Eurovision 2011.

Eurovision | Maja Keuc – No One

* Etichete: , , , , .
* Articol adaugat in Muzica, TV, Exceptional
* Drepturile asupra fotografiilor sau a videoclipurilor sau a oricaror fisiere media (audio si video) adaugate articolului Eurovision | Maja Keuc – No One apartin celor ce sunt precizati ca si sursa a articolului de fata. In cazul singleurilor si videoclipurilor, drepturile apartin artistilor, managementului sau caselor de discuri cu care acestia sunt semnati.
* Pentru orice precizari, informatii aditionale, completari, pareri referitoare la articolul Eurovision | Maja Keuc – No One puteti folosi zona de comentarii de mai jos sau adresa de email pr@lazardaniel.ro.

Adauga un comentariu