Eurovision | Raphael Gualazzi si Madness of Love – Revelatia Finalei pentru multi

A trecut si Eurovisionul pe 2011 … Cu bune, cu rele … mai ales cu rele … Insa a facut si Eurovision Germania 2011 doua, trei lucruri bune … A adus in mainstream cateva voci care trebuiesc retinute si urmarite in cariera macar de aici incolo. Iar Raphael Gualazzi – reprezentantul Italiei este … dupa parerea mea cap de afis … Nu o avea el cine stie ce voce insa intepreteaza exceptional. In februarie a castigat San Remo iar in urma cu doua zile a adus Italiei locul 2 in concursul european. Are 30 de ani … doua albume la activ … si multi ani de club in spate. Pentru Bookmark-ul fiecaruia dintre noi … www.raphaelgualazzi.com.

Eurovision | Raphael Gualazzi si Madness of Love – Revelatia Finalei pentru multi

* Etichete: , , , , , .
* Articol adaugat in Muzica, Exceptional
* Drepturile asupra fotografiilor sau a videoclipurilor sau a oricaror fisiere media (audio si video) adaugate articolului Eurovision | Raphael Gualazzi si Madness of Love – Revelatia Finalei pentru multi apartin celor ce sunt precizati ca si sursa a articolului de fata. In cazul singleurilor si videoclipurilor, drepturile apartin artistilor, managementului sau caselor de discuri cu care acestia sunt semnati.
* Pentru orice precizari, informatii aditionale, completari, pareri referitoare la articolul Eurovision | Raphael Gualazzi si Madness of Love – Revelatia Finalei pentru multi puteti folosi zona de comentarii de mai jos sau adresa de email pr@lazardaniel.ro.

Un comentariu to “Eurovision | Raphael Gualazzi si Madness of Love – Revelatia Finalei pentru multi”

  1. Danny says:


    Vom reveni cu detalii despre Raphael Gualazzi pentru ca cel putin eu am devenit fan …

Trackbacks/Pingbacks


Adauga un comentariu