Fusion Live Nights cu Daniel Lazar Band la Rodizio | Social Music Club

Incepand cu 3 noiembrie, in fiecare joi, de la orele 20.30, La Rodizio | Social Music Club, Daniel Lazar alaturi de colegi din trupa sa dar si de alti prieteni invitati in concert prezinta Fusion Live Nights, seri linistite cu multa muzica buna dar mai ales live.  De la partituri de jazz pana la funk si de la soul pana la jam session-uri cu vioara sunt foarte multe momente care se pregatesc si vor fi prezentate, in fiecare joi, complexitatea armonica si melodica a desfasurarilor scenice neputand fi cuprinsa in cuvinte.

Incepand cu 3 noiembrie, in fiecare joi, de la orele 20.30, La Rodizio | Social Music Club, Daniel Lazar alaturi de colegi din trupa sa dar si de alti prieteni invitati in concert prezinta Fusion Live Nights, seri linistite cu multa muzica buna dar mai ales live.

De la partituri de jazz pana la funk si de la soul pana la jam session-uri cu vioara sunt foarte multe momente care se pregatesc si vor fi prezentate, in fiecare joi, complexitatea armonica si melodica a desfasurarilor scenice neputand fi cuprinsa in cuvinte.

Fussion Live Nights inseamna practic transpunerea pentru publicul larg a unui concept de show exclusivist destinat sectorului corporate in care eleganta si rafinamentul pe care le gasim in jazz, soul, blues, muzica clasica si nu numai se intalnesc pe aceeiasi scena cu inclinatia de multe ori obsesiva a lui Daniel si a oamenilor din trupa lui de a se exprima si a vorbi cu publicul prin intermediul instrumentelor. Si pentru ca mixul sa fie in afara obisnuitului se pune langa percutii, tobe, bass, pian sau chitara … o vioara, pentru un jam session realmente extraordinar ca si prezentare.

Concertele Fusion Live Nights sunt programate din 3 noiembrie, in fiecare joi, la Rodizio | Social Music Club, incepand cu orele 20.30.

Intrarea este libera.

Rezervarile se fac in limita locurilor disponibile la unul dintre telefoanele 0745.322.862 sau 0755.041.480 dar si pe adresa de email office@rodizio.ro.

Mai multe detalii si informatii vor fi afisate pe site-ul oficial al artistului (www.lazardaniel.ro) dar si pe pagina oficiala de facebook (www.facebook.com/lazardaniel.ro)

Fusion Live Nights cu Daniel Lazar Band la Rodizio | Social Music Club

* Etichete: , , , , .
* Articol adaugat in Muzica
* Drepturile asupra fotografiilor sau a videoclipurilor sau a oricaror fisiere media (audio si video) adaugate articolului Fusion Live Nights cu Daniel Lazar Band la Rodizio | Social Music Club apartin celor ce sunt precizati ca si sursa a articolului de fata. In cazul singleurilor si videoclipurilor, drepturile apartin artistilor, managementului sau caselor de discuri cu care acestia sunt semnati.
* Pentru orice precizari, informatii aditionale, completari, pareri referitoare la articolul Fusion Live Nights cu Daniel Lazar Band la Rodizio | Social Music Club puteti folosi zona de comentarii de mai jos sau adresa de email pr@lazardaniel.ro.

Adauga un comentariu