Ionel Istrati – Buleria (Vocea Romaniei / Etapa Auditiilor pe Nevazute)

Ionel Istrati are 20 de ani, este din Chisinau si i-a facut pe Smiley si pe Marius Moga sa se bata pentru el. Vorba vine, pentru ca Moga n-a mai apucat sa spuna mai nimic pentru a-l convinge sa vina in echipa lui. “N-am apucat sa spun nimic! Am obosit numai privindu-te”, i-a spus Moga la sfarsit. Ionel n-a asteptat nicio secunda si imediat ce Smiley a spus “Doamne, de cand astept un cantaret care sa stie sa cante in rusa!” a si inceput sa cante un refren in rusa.

Apoi a facut si o demonstratie live ca stie sa cante in romana si era cat pe ce sa plece de pe scena fara sa spuna in echipa carui antrenor si-ar dori sa fie, daca nu ii atragea cineva atentia. “Il aleg pe Smiley, pentru ca el a apasat primul pe buton”, a spus foarte spontan Ionel.

Sursa: Pro TV

Ionel Istrati – Buleria (Vocea Romaniei / Etapa Auditiilor pe Nevazute)

* Etichete: , , , , , .
* Articol adaugat in Muzica, TV
* Drepturile asupra fotografiilor sau a videoclipurilor sau a oricaror fisiere media (audio si video) adaugate articolului Ionel Istrati – Buleria (Vocea Romaniei / Etapa Auditiilor pe Nevazute) apartin celor ce sunt precizati ca si sursa a articolului de fata. In cazul singleurilor si videoclipurilor, drepturile apartin artistilor, managementului sau caselor de discuri cu care acestia sunt semnati.
* Pentru orice precizari, informatii aditionale, completari, pareri referitoare la articolul Ionel Istrati – Buleria (Vocea Romaniei / Etapa Auditiilor pe Nevazute) puteti folosi zona de comentarii de mai jos sau adresa de email pr@lazardaniel.ro.

Adauga un comentariu