Jazzy Nights @ Rodizio Social Music Club Bucuresti

Concerte in Bucuresti | Jazzy Nights @ Rodizio Social Music Club Bucuresti

Joi, 27 octombrie, incepand cu orele 20.30, Daniel Lazar alaturi de colegii din trupa sa dar si alti invitati in concert adauga un nou episod seriei “Jazzy Nights”, serile linistite cu multa muzica buna dar mai ales live de la Rodizio | Social Music Club.

Jazzy Nights inseamna, practic, transpunerea, pentru publicul larg, a unui concept de program exclusiv si exclusivist al trupei in care eleganta si rafinamentul partiturilor de jazz si nu numai, se intalnesc pe aceeiasi scena cu inclinatia, de multe ori obsesiva a artistilor, de a se exprima si a vorbi cu publicul prin intermediul instrumentelor. Si pentru ca mixul sa fie in afara obisnuitului, se pune langa o trompeta, un pian, o chitara … o vioara. Ceea ce iese nu poate fi exprimat in cuvinte, ci trebuie neaparat vazut si mai ales ascultat.

Intrarea este libera. Rezervarile se fac, in limita locurilor disponibile, la unul dintre telefoanele 0745 322 862 sau 0755 041 480 sau pe email la adresa office@rodizio.ro.

Rodizio | Social Music Club Bucuresti
Adresa: Strada Ion Luca Caragiale 32 (in imediata apropiere a parcului Gradina Icoanei)
Email: office@rodizio.ro
Web: http://www.rodiziosocialclub.ro/
Online: http://Facebook.Com/RodizioSocialClub

Jazzy Nights @ Rodizio Social Music Club Bucuresti

* Etichete: , , , , , , .
* Articol adaugat in Muzica
* Drepturile asupra fotografiilor sau a videoclipurilor sau a oricaror fisiere media (audio si video) adaugate articolului Jazzy Nights @ Rodizio Social Music Club Bucuresti apartin celor ce sunt precizati ca si sursa a articolului de fata. In cazul singleurilor si videoclipurilor, drepturile apartin artistilor, managementului sau caselor de discuri cu care acestia sunt semnati.
* Pentru orice precizari, informatii aditionale, completari, pareri referitoare la articolul Jazzy Nights @ Rodizio Social Music Club Bucuresti puteti folosi zona de comentarii de mai jos sau adresa de email pr@lazardaniel.ro.

Adauga un comentariu