Jazzy Nights @ Rodizio Social Music Club Bucuresti

Jazzy Nights @ Rodizio Social Music Club Bucuresti

Seria concertelor Jazzy Nights @ Rodizio | Social Music Club continua cu un nou episod astazi, joi, de la 20.30 in locatia deja consacrata din I.L.Caragiale 32.

Asa cum, probabil v-ati obisnuit deja, daca spunem joi, spunem Daniel Lazar Band in Rodizio | Social Music Club pentru seara cu siguranta, altfel. Jazzy Nights este portia ta de muzica buna din cursul saptamanii. Este viciul care nu te omoara dar care, te deconecteaza de la realitatea imediata pentru cel putin cateva ore. Iar daca nu ar crea dependenta nu am fi “obligati” sa va spunem toate acestea. Experienta nu o putem cuprinde in cuvinte. Trebuie sa vii sa vezi, sa asculti, sa simti ..

Jazzy Nights cu Daniel Lazar Band in Rodizio | Social Music Club (I.L.Caragiale 32) / Joi, 20 octombrie / De la 20.30

Rezervarile se fac in limita locurilor disponibile la telefoanele 0745 322 862 sau 0755 041 480 sau pe email la adresa office@villarodizio.ro.

Mai multe detalii vor fi afisate pe pagina de facebook a evenimentului.

Parteneri: PrManagement.Ro, Industria-Muzicala.Ro

Jazzy Nights @ Rodizio Social Music Club Bucuresti

* Etichete: , , , , , .
* Articol adaugat in Muzica
* Drepturile asupra fotografiilor sau a videoclipurilor sau a oricaror fisiere media (audio si video) adaugate articolului Jazzy Nights @ Rodizio Social Music Club Bucuresti apartin celor ce sunt precizati ca si sursa a articolului de fata. In cazul singleurilor si videoclipurilor, drepturile apartin artistilor, managementului sau caselor de discuri cu care acestia sunt semnati.
* Pentru orice precizari, informatii aditionale, completari, pareri referitoare la articolul Jazzy Nights @ Rodizio Social Music Club Bucuresti puteti folosi zona de comentarii de mai jos sau adresa de email pr@lazardaniel.ro.

Adauga un comentariu