Live | Željko Joksimović featuring Halid Bešlić – Miljacka

Ma simt din ce in ce mai apropiat de acest popor minunat. Cel putin muzical, ma simt de-a dreptul fascinat de modalitatea de expresie nu atat a artistilor “yugoslavi” ci mai ales a publicului. Trecand peste melange-ul clasic sarbesc dintre pop-rock si stilisticul traditional pot spune ca … oricare dintre noi, “cantaciosii” si-ar dori asa ceva. Mi se pare grozava introducerea pe care Željko Joksimovic o face la acordeon pentru ca mai apoi atmosfera sa ia foc doar prin limbaj muzical. Halid Bešlic sta pe scaun … omul nu are coregrafii, costume scumpe, show extravagant de lumini sau mai stiu eu ce efecte pirotehnice. Si totusi … publicul … Bosnia, Hertegovina, Muntenegru, Serbia … tot aia e.

Grozav de-a dreptul … Željko Joksimović featuring Halid Bešlić – Miljacka – Live la Sarajevo in 2010.

Live | Željko Joksimović featuring Halid Bešlić – Miljacka

* Etichete: , , , , .
* Articol adaugat in Muzica
* Drepturile asupra fotografiilor sau a videoclipurilor sau a oricaror fisiere media (audio si video) adaugate articolului Live | Željko Joksimović featuring Halid Bešlić – Miljacka apartin celor ce sunt precizati ca si sursa a articolului de fata. In cazul singleurilor si videoclipurilor, drepturile apartin artistilor, managementului sau caselor de discuri cu care acestia sunt semnati.
* Pentru orice precizari, informatii aditionale, completari, pareri referitoare la articolul Live | Željko Joksimović featuring Halid Bešlić – Miljacka puteti folosi zona de comentarii de mai jos sau adresa de email pr@lazardaniel.ro.

Un comentariu to “Live | Željko Joksimović featuring Halid Bešlić – Miljacka”

  1. Angela Cazanoschi says:


    Am citit articolul tau despre Zeljko Joksimovici , Halid Beslic si Hari mata Hari si mi-a placut enorm. Eu sunt fan Zeljko si ador muzica sarbeasca si felul in care acesti adevarati artisti evolueaza.De aceea am creat un Fan Klub numit Zeljko Joksimovic RO. Da-mi voie te rog sa te invit pe aceasta pagina si poate candva cu concursul tuturor celor care-l iubesc din tot sufletul sa-l vedem si sa-l auzim si in Romania!Ar fi excelent fiind-ca din pacate prea putini stiu pe la noi despre acesti “cantaciosi” cum le spui tu de mare valoare si caracter.

Trackbacks/Pingbacks


Adauga un comentariu