Lucrurile frumoasa nu tin o vesnicie

Askos cu Daniel Lazar si cu Barac – Respect

M-am gandit sa postez piesa asta nu din rationamentul ca sunt si eu acolo ci pentru a va reaminti de un artist ce … nu mai este. Din pacate unii dintre noi pleaca mai repede. Sincer nu inteleg de ce. Dar raman lucruri extraordinare in urma lor. Ma bucur ca am luat parte la acest proiec. Poate multi dintre voi stiau. Postez aceasta piesa si pentru ce ce nu stiau. Am o mare satisfactie pt ca am lucrat cu acest artist. Dar si o insatisfactie deoarece nu mai pot lucra …

Lucrurile frumoasa nu tin o vesnicie

* Etichete: , , .
* Articol adaugat in Muzica, Exceptional
* Drepturile asupra fotografiilor sau a videoclipurilor sau a oricaror fisiere media (audio si video) adaugate articolului Lucrurile frumoasa nu tin o vesnicie apartin celor ce sunt precizati ca si sursa a articolului de fata. In cazul singleurilor si videoclipurilor, drepturile apartin artistilor, managementului sau caselor de discuri cu care acestia sunt semnati.
* Pentru orice precizari, informatii aditionale, completari, pareri referitoare la articolul Lucrurile frumoasa nu tin o vesnicie puteti folosi zona de comentarii de mai jos sau adresa de email pr@lazardaniel.ro.

Adauga un comentariu