Lupta pentru 1000 de euro continua la Campionatul de Karaoke / Karaoke Live Battles

Lupta pentru 1000 de euro continua la Campionatul de Karaoke / Karaoke Live Battles

Vineri, 4 noiembrie, incepand cu orele 22.00, la Rodizio | Social Music Club, avem o noua petrecere dementa in cea de-a IV-a seara a Campionatului de Karaoke | Karaoke Battles – Selectiile Preliminare. Invitati in concert sunt cei de la Daniel Lazar Band care pregatesc un superconcert, asa cum ne-au obisnuit de fiecare data. Tot ei vor tine partea si vor canta alaturi de concurenti. DA … Cei ce se inscriu la Campionatul de Karaoke au o trupa adevarata pe spate si beneficiaza de o logistica impresionanta pentru a convinge juriul si publicul ca ei merita sa treaca in etapa urmatoare.

Madalin Voicu Jr., Robert Ionescu si Ina Dinu din partea Rodizio | Social Music Club sunt cei ce decid cine continua lupta pentru 1000 de euro, premiul ce va fi dat in Gala de Craciun, dar si cine pleaca acasa cu premiile saptamanale sau cele speciale. Fiind o etapa preliminara se fac in continuare inscrieri direct pe site la rodiziosocialclub.ro sau la numarul de telefon 0758818841 dar si pe adresa de email office@rodizio.ro.

Va fi o seara cu multe surprize, multe momente extraordinare, multa muzica buna dar mai ales live si multa distractie … pentru ca cele mai tari petreceri si concerte de prin cluburile Bucurestiului se intampla numai la Rodizio | Social Music Club.

Intrarea este 25 de RON. Rezervarile se fac IN LIMITA LOCURILOR DISPONIBILE la telefon 0758818841 dar si pe adresa de email office@rodizio.ro.

Rodizio | Social Music Club Bucuresti

Adresa: Strada Ion Luca Caragiale 32 (in imediata apropiere a parcului Gradina Icoanei)
Telefon: 0758818841
Email: office@rodizio.ro
Web: www.rodiziosocialclub.ro
Facebook: www.facebook.com/rodiziosocialclub

Lupta pentru 1000 de euro continua la Campionatul de Karaoke / Karaoke Live Battles

* Etichete: , , , , , , .
* Articol adaugat in Muzica
* Drepturile asupra fotografiilor sau a videoclipurilor sau a oricaror fisiere media (audio si video) adaugate articolului Lupta pentru 1000 de euro continua la Campionatul de Karaoke / Karaoke Live Battles apartin celor ce sunt precizati ca si sursa a articolului de fata. In cazul singleurilor si videoclipurilor, drepturile apartin artistilor, managementului sau caselor de discuri cu care acestia sunt semnati.
* Pentru orice precizari, informatii aditionale, completari, pareri referitoare la articolul Lupta pentru 1000 de euro continua la Campionatul de Karaoke / Karaoke Live Battles puteti folosi zona de comentarii de mai jos sau adresa de email pr@lazardaniel.ro.

Adauga un comentariu