Muzica Live | Jazzy Nights @ Rodizio Bucuresti

Muzica Live | Jazzy Nights @ Rodizio Bucuresti

Din 8 septembrie, in fiecare joi, incepand cu orele 20.30, la Rodizio | Social Music Club, Daniel Lazar Band prezinta Jazzy Nights, transpunerea pentru publicul larg a unui concept dedicat pana acum numai petrecerilor corporate, receptiilor si coctailurilor. Intre propunerile program ale trupei pentru organizatorii de evenimente “Jazz & Mood” este cel mai recent dezvoltat si totodata conceptul care s-a bucurat de o cerere mare in piata de profil. Tocmai acest lucru a facut ca trupa sa aduca in mainstream acest program concept intr-o serie de concerte “Jazzy Nights” ce se vor “intampla” in aceasta toamna la Rodizio.

Asa ca esti asteptat din 8 septembrie, in fiecare joi, incepand cu 20.30 la Rodizio | Social Music Club, pe strada I.L. Caragiale, pentru Jazzy Nights – A DLB Corporate Events Concept Inside. Rezervarile se fac in limita locurilor disponibile pe site la www.villarodizio.ro sau pe mail la adresa office@villarodizio.ro sau la unul din telefoanele 0755 041 480 respectiv 0745 322 862.

Parteneri Media: IndustriaMuzicala.Ro, LazarDaniel.Ro si Blog.LazarDaniel.Ro

Muzica Live | Jazzy Nights @ Rodizio Bucuresti

* Etichete: , , , , , , , .
* Articol adaugat in Muzica
* Drepturile asupra fotografiilor sau a videoclipurilor sau a oricaror fisiere media (audio si video) adaugate articolului Muzica Live | Jazzy Nights @ Rodizio Bucuresti apartin celor ce sunt precizati ca si sursa a articolului de fata. In cazul singleurilor si videoclipurilor, drepturile apartin artistilor, managementului sau caselor de discuri cu care acestia sunt semnati.
* Pentru orice precizari, informatii aditionale, completari, pareri referitoare la articolul Muzica Live | Jazzy Nights @ Rodizio Bucuresti puteti folosi zona de comentarii de mai jos sau adresa de email pr@lazardaniel.ro.

Adauga un comentariu