Not a Christmas Song …

Am promis ca fac piesa aceasta si am facut-o … A iesit foarte repede si mai ales foarte bine …Va multumesc pentru aprecieri, mesaje si comentarii si promit ca in ianuarie facem altceva si mai tare …

Multumim Musicology labelul Hard Media care s-a ocupat de restul, multumim Daw Studio pentru recording, Sound Chemistry suntem tot noi :), multumim Urban.Ro pentru premiera, Radio21 pentru promovare, Best Music pentru promovare, Industria-Muzicala.Ro pentru promovare, Pro TV Magazin pentru articol, Devorator Monden pentru articol … si promitem ca ii punem pe toti aici …

Not a Christmas Song …

* Etichete: , , , .
* Articol adaugat in Muzica
* Drepturile asupra fotografiilor sau a videoclipurilor sau a oricaror fisiere media (audio si video) adaugate articolului Not a Christmas Song … apartin celor ce sunt precizati ca si sursa a articolului de fata. In cazul singleurilor si videoclipurilor, drepturile apartin artistilor, managementului sau caselor de discuri cu care acestia sunt semnati.
* Pentru orice precizari, informatii aditionale, completari, pareri referitoare la articolul Not a Christmas Song … puteti folosi zona de comentarii de mai jos sau adresa de email pr@lazardaniel.ro.

Un comentariu to “Not a Christmas Song …”

  1. Roxana says:


    Wauuuu! Felicitari! Imi place mult! La mai multe compozitii … Esti un talent si te ascult cu multa placere! Super super super!

Trackbacks/Pingbacks


Adauga un comentariu