Organizatori de Evenimente Mioritici sau Organizarea de Evenimente de pe la noi

Organizator de Evenimente: Alo … Buna ziua … Ne ocupam de organizarea unui eveniment si ne intereseaza care este pretul dumneavoastra ? Reprimandu-mi primul instinct de a inchide telefonul, presupun ca este vorba de un concert pentru un eveniment privat si incerc sa imi fac eu ordine pentru evenimentul acesta si sa pun la punct un dialog constructiv … Cand are loc evenimentul ? Unde ? Despre ce este vorba ? Exista scena, lumini, prize ? Cate programe ? Care dintre Optiuni sau Concepte se doreste a fi prezentat ? Se potriveste evenimentului in curs de “organizare” ? si cu directa legatura … Ce fel de persoane vor fi prezente ? … si putem continua asa cel putin o ora si nu discutam despre bani …

Se pare ca, pe alocuri, indiferent de componenta, repertoriu, sound, tematica, concepte si pana la urma calitate … doar pretul este direct raspunzator de reusita unui eveniment sau macar a organizarii acestuia … Si repet … Pret pentru ce ? Pentru cat ? Pentru cum ? Pentru unde ? Pentru cand ? Iar daca se doreste ceva 100% mercantil cand cumparati un serviciu si doriti sa negociati, negociati in concret. Nu mai cereti preturi promotionale in eventualitatea unor posibile viitoare colaborari.Off !!!

Bineinteles … textul de mai sus trebuie tratat ca atare si in orice caz nu trebuie generalizata situatia … Foarte multi organizatori sau firme organizatoare de evenimente stau excelent in ceea ce priveste achizitia de servicii aditionale. Si imi vine in cap ITS Events unde colaborarea pe partea de evenimente cu Maria Marcu si Liliana Balici o pot descrie intr-un singur cuvant … flawless !!!

Organizatori de Evenimente Mioritici sau Organizarea de Evenimente de pe la noi

* Etichete: , , , , .
* Articol adaugat in Muzica, Diverse
* Drepturile asupra fotografiilor sau a videoclipurilor sau a oricaror fisiere media (audio si video) adaugate articolului Organizatori de Evenimente Mioritici sau Organizarea de Evenimente de pe la noi apartin celor ce sunt precizati ca si sursa a articolului de fata. In cazul singleurilor si videoclipurilor, drepturile apartin artistilor, managementului sau caselor de discuri cu care acestia sunt semnati.
* Pentru orice precizari, informatii aditionale, completari, pareri referitoare la articolul Organizatori de Evenimente Mioritici sau Organizarea de Evenimente de pe la noi puteti folosi zona de comentarii de mai jos sau adresa de email pr@lazardaniel.ro.

Un comentariu to “Organizatori de Evenimente Mioritici sau Organizarea de Evenimente de pe la noi”

  1. Maria says:


    Iti multumim mult, Daniel. Foarte frumos scris, chiar prea frumos. 🙂 Ceea ce faci tu, ce faceti voi pe scena, este extraordinar si merita toti banii 🙂 Mult succes in continuare si speram sa avem cat mai multe evenimente impreuna.

Trackbacks/Pingbacks


Adauga un comentariu