Prince cu Musicology … Live la Jay Leno sau Care este diferenta intre Cantaret si Entertainer ?

… Si de jumatate de ora ma straduiesc sa incep cu ceva si nu ma hotarasc. Ce as mai putea spune ? Sa vorbesc de Prince ? De trupa ? De faptul ca tobosarul nu are astampar ? De muierea care “bassaie” piesa de mi-a rupt capul ? De faptul ca participa toti la piesa dandu-mi senzatia de un singur organism ? Asa ca mai bine …ma abtin si…ma pun pe invatat cum se sterge praful de pe pantofi. Genial … Exceptional … Live … Prince cu Musicology … la Jay Leno … De la ei …

Prince cu Musicology … Live la Jay Leno sau Care este diferenta intre Cantaret si Entertainer ?

* Etichete: , , , , .
* Articol adaugat in Muzica, TV, Exceptional
* Drepturile asupra fotografiilor sau a videoclipurilor sau a oricaror fisiere media (audio si video) adaugate articolului Prince cu Musicology … Live la Jay Leno sau Care este diferenta intre Cantaret si Entertainer ? apartin celor ce sunt precizati ca si sursa a articolului de fata. In cazul singleurilor si videoclipurilor, drepturile apartin artistilor, managementului sau caselor de discuri cu care acestia sunt semnati.
* Pentru orice precizari, informatii aditionale, completari, pareri referitoare la articolul Prince cu Musicology … Live la Jay Leno sau Care este diferenta intre Cantaret si Entertainer ? puteti folosi zona de comentarii de mai jos sau adresa de email pr@lazardaniel.ro.

Adauga un comentariu