Single | Boyz II Men featuring Charlie Wilson – More Than You’ll Ever Know

Greii de la Boyz II Men revin in 2011 in muzica cu un nou single si mai ales un nou album – twenty pe care il vor lansa undeva la jumatatea lui octombrie. Primul single extras spre promovare de pe acest album … More Than You’ll Ever Know … este o colaborare cu Charlie Wilson cunoscut mai degraba sub numele de Uncle Charlie, ultra premiat pe la Grammy, un alt greu al muzicii soul si r&b americane. de remarcat si laudat totodata este faptul ca Boyz II Men pastreaza stilul si mai ales atmosfera care le-a adus succesul si nu au incercat vreun upgrade pitbulian care mai mult ca sigur ar fi fost un esec total in cazul lor.

So … Boyz II Men featuring Charlie Wilson – More Than You’ll Ever Know … cea mai buna piesa pe care puteati sa o ascultati astazi …

Single | Boyz II Men featuring Charlie Wilson – More Than You’ll Ever Know

* Etichete: , , , , , , .
* Articol adaugat in Muzica
* Drepturile asupra fotografiilor sau a videoclipurilor sau a oricaror fisiere media (audio si video) adaugate articolului Single | Boyz II Men featuring Charlie Wilson – More Than You’ll Ever Know apartin celor ce sunt precizati ca si sursa a articolului de fata. In cazul singleurilor si videoclipurilor, drepturile apartin artistilor, managementului sau caselor de discuri cu care acestia sunt semnati.
* Pentru orice precizari, informatii aditionale, completari, pareri referitoare la articolul Single | Boyz II Men featuring Charlie Wilson – More Than You’ll Ever Know puteti folosi zona de comentarii de mai jos sau adresa de email pr@lazardaniel.ro.

Adauga un comentariu