Teodora Morosanu – Perfect (Vocea Romaniei / Etapa Auditiilor pe Nevazute)

Marius Moga a apasat primul pe butonul “Eu te vreau”, si singurul. “In general tu te intorci la voci feminine”, a observat cu malitiozitate Smiley.  “Ai un ambitus destul de larg care iti permite sa canti aproape orice. Ma bucur ca ai avut ochii umezi la sfarsit, inseamna ca ai simtit piesa”, i-a spus Moga. “Ai nimerit unde trebuie”, a asigurat-o el.

Sursa: Pro TV

Teodora Morosanu – Perfect (Vocea Romaniei / Etapa Auditiilor pe Nevazute)

* Etichete: , , , , , .
* Articol adaugat in Muzica, TV
* Drepturile asupra fotografiilor sau a videoclipurilor sau a oricaror fisiere media (audio si video) adaugate articolului Teodora Morosanu – Perfect (Vocea Romaniei / Etapa Auditiilor pe Nevazute) apartin celor ce sunt precizati ca si sursa a articolului de fata. In cazul singleurilor si videoclipurilor, drepturile apartin artistilor, managementului sau caselor de discuri cu care acestia sunt semnati.
* Pentru orice precizari, informatii aditionale, completari, pareri referitoare la articolul Teodora Morosanu – Perfect (Vocea Romaniei / Etapa Auditiilor pe Nevazute) puteti folosi zona de comentarii de mai jos sau adresa de email pr@lazardaniel.ro.

Adauga un comentariu