Un imn al Romaniei … ceva mai potrivit | Nimeni Altu – Fii ai bravilor soldati

Trecand peste subiectivism si peste faptul ca pot fi acuzat de un simt estetic al muzicii “prea colorat”, as putea spune cu tot uzul ratiunii in functiune ca … aceasta piesa este demna de a fi noul imn national. Textul este … profund si totodata “ultra-mega-giga” moralizator pentru cel ce isi doreste sa inteleaga. Sa nu fiu gresit inteles … nu fac vreun fel de propaganda dar .. ce aud coroborat cu ceea ce traiesc zilnic … imi cam “moralizeaza demoralizarea”. Legalizati gandurile fratilor.

Un imn al Romaniei … ceva mai potrivit | Nimeni Altu – Fii ai bravilor soldati

* Etichete: , , , .
* Articol adaugat in Muzica
* Drepturile asupra fotografiilor sau a videoclipurilor sau a oricaror fisiere media (audio si video) adaugate articolului Un imn al Romaniei … ceva mai potrivit | Nimeni Altu – Fii ai bravilor soldati apartin celor ce sunt precizati ca si sursa a articolului de fata. In cazul singleurilor si videoclipurilor, drepturile apartin artistilor, managementului sau caselor de discuri cu care acestia sunt semnati.
* Pentru orice precizari, informatii aditionale, completari, pareri referitoare la articolul Un imn al Romaniei … ceva mai potrivit | Nimeni Altu – Fii ai bravilor soldati puteti folosi zona de comentarii de mai jos sau adresa de email pr@lazardaniel.ro.

Adauga un comentariu