Va multumesc enorm …

Va multumesc enorm voua tuturor celor care ma aplaudati, ma ascultati, ma iubiti, ma sfatuiti, sunteti alaturi de mine, ma sustineti, ma incurajati si … ma iubiti. Celor care “nu”… am sa incerc sa-i fac sa fie ca voi restul. In asa fel le voi putea spune si lor multumesc pentru ceva.

Am fost “urecheat” virulent de cativa dintre voi pentru faptul ca am acceptat sa particip. Ca de fapt locul meu era in juriu. Ei bine … va multumesc pentru compliment. Asa este. Sunt “capra batrana” iar copiii ce au participat inca de la preselectie merita
sansa pe care eu nu am avut-o. Merita sa li se dea si lor cuvantul. Sa fie lasati sa cante acum cand playback-ul si-a pierdut din stralucire. Insa peste toate prefer sa cant. Sa va cant. Eu nu sunt Vocea Romaniei. Eu sunt vocea celor care ma doresc a le fi voce.
Am sa incerc sa-mi sacrific si ultimul minut de timp liber pentru ca voi cei ce credeti in mine sa nu fiti dezamagiti.

Incercati atat cat puteti sa-mi fiti alaturi ca astazi. Comentati-ma pe blog, pe facebook, pe youtube, etc. Oriunde.

Vorbele voastre nu vor face decat sa ma motiveze si mai mult. Iar mangaierile voastre ma vor face mai puternic. Va multumesc tuturor nespus de mult. Fara voi … n-am nici glas, nici sentimente, nici putere, nici dorinta si … nici voce.

Va multumesc enorm …

* Etichete: , , .
* Articol adaugat in Muzica, TV
* Drepturile asupra fotografiilor sau a videoclipurilor sau a oricaror fisiere media (audio si video) adaugate articolului Va multumesc enorm … apartin celor ce sunt precizati ca si sursa a articolului de fata. In cazul singleurilor si videoclipurilor, drepturile apartin artistilor, managementului sau caselor de discuri cu care acestia sunt semnati.
* Pentru orice precizari, informatii aditionale, completari, pareri referitoare la articolul Va multumesc enorm … puteti folosi zona de comentarii de mai jos sau adresa de email pr@lazardaniel.ro.

3 Comentarii to “Va multumesc enorm …”

  1. Rusoaik says:


    Esti vocea noastra … si iti suntem alaturi … cine acum nu e cu siguranta o sa fie cand mai pune o piesa de a ta inca o data si inca o data … mult succes … :*

  2. Cristiana says:


    Foarte tare … Loredana nu stia la ce trupa ai fost si cine esti … meritul tau la maxim. Mult succes. Munceste mult si vei avea ce iti doresti !!!

  3. Ella says:


    Ai o voce extraordinara … Te-am mai auzit cantand … Multa bafta!

Trackbacks/Pingbacks


Adauga un comentariu