Vlad Stoia – Hello (Vocea Romaniei / Etapa Auditiilor pe Nevazute)

Vlad Stoia, un tanar de 29 de ani din Bucuresti, a fost primul concurent care i-a determinat pe toti cei patru antrenori sa apese pe butonul “Eu te vreau”. El a cantat piesa “Hello” de Lionel Ritchie, iar Marius Moga a fost primul care s-a intors. La sfarsitul momentului sau, a ramas foarte surprins sa vada ca are de ales dintre toti antrenorii: “Nu m-am gandit ca voi avea sa aleg. Credeam ca daca se intoarce un antrenor, o sa zic multumesc!”, a recunoscut Vlad.

El a ales sa fie in echipa lui Horia Brenciu, dupa ce acesta a tinut o pledoarie impresionanta pentru a-l castiga de partea lui, in timp ce Marius Moga facea tot felul de glume. “Vlad are un prieten in mine, un prieten adevarat care stie exact ceea ce ii trebuie pentru urmatoarea etapa”, a spus Brenciu.

Sursa: Pro TV

Vlad Stoia – Hello (Vocea Romaniei / Etapa Auditiilor pe Nevazute)

* Etichete: , , , , .
* Articol adaugat in Muzica, TV
* Drepturile asupra fotografiilor sau a videoclipurilor sau a oricaror fisiere media (audio si video) adaugate articolului Vlad Stoia – Hello (Vocea Romaniei / Etapa Auditiilor pe Nevazute) apartin celor ce sunt precizati ca si sursa a articolului de fata. In cazul singleurilor si videoclipurilor, drepturile apartin artistilor, managementului sau caselor de discuri cu care acestia sunt semnati.
* Pentru orice precizari, informatii aditionale, completari, pareri referitoare la articolul Vlad Stoia – Hello (Vocea Romaniei / Etapa Auditiilor pe Nevazute) puteti folosi zona de comentarii de mai jos sau adresa de email pr@lazardaniel.ro.

Adauga un comentariu