Zakk Wylde … Parerea mea

Din punctul meu de vedere cel mai …”coios” chitarist al lui Ozzy si unul dintre chitaristii de rock “cap de linie” ai secolului.

Acoperind cu brio din punct de vedere tehnic si emotional disparitia lui Randy Rhoads din bagajul rock al industriei Ozzy, a adus si “micile” particulariti tehnice din muzica country. Ma tot uit la filmarea asta si mi se pare absolut incredibil cu cata lejeritate lucreaza intr-un melange perfect cu dozele, ton vs volum. Iar mana stanga … well … nervul atinge cote maxime chiar daca vb despre o balada.

Sper sa nu fiu condamnat de fanii Randy … dar Zack poate fi “ingurgitat” atat ca supliment cat si ca steroid pentru dezvoltarea “de coi” in materie de rock. In the end it’s all about …”cojones”

Zakk Wylde … Parerea mea

* Etichete: , , .
* Articol adaugat in Muzica, Exceptional
* Drepturile asupra fotografiilor sau a videoclipurilor sau a oricaror fisiere media (audio si video) adaugate articolului Zakk Wylde … Parerea mea apartin celor ce sunt precizati ca si sursa a articolului de fata. In cazul singleurilor si videoclipurilor, drepturile apartin artistilor, managementului sau caselor de discuri cu care acestia sunt semnati.
* Pentru orice precizari, informatii aditionale, completari, pareri referitoare la articolul Zakk Wylde … Parerea mea puteti folosi zona de comentarii de mai jos sau adresa de email pr@lazardaniel.ro.

Adauga un comentariu