Costin Marculescu – Dar-ar naiba-n tine dragoste sau mai bine zis “Cum sa nu bei ?!”

Oricine are dreptul sa cante. Costin are doar stangul. El are ritmul in sange dar sta prost cu circulatia iar atunci cand incepe sa scoata sunete … ii vin toate in acelasi timp. Ceea ce apreciez in schimb este ca … nu se da batut. Iar “cantarea” lui Costin este vesela de la cap la coada. Sau ma rog in jurul cozii. Important este ca oricat ai fi de lemn intr-o materie atata timp cat reusesti sa-i binedispui pe ceilalti … restul e amanunte care este. Un suflet frumos ca cel al lui Costin … are tot dreptul, pardon, stangul sa cante. Eu nu mai zic decat atat : Cum sa nu bei ?!

Vezi prestatia lui Costin Marculescu pe piesa Dar-ar naiba-n tine dragoste

Costin Marculescu – Dar-ar naiba-n tine dragoste sau mai bine zis “Cum sa nu bei ?!”

* Etichete: , , , , .
* Articol adaugat in TV, Monden, Funstuff
* Drepturile asupra fotografiilor sau a videoclipurilor sau a oricaror fisiere media (audio si video) adaugate articolului Costin Marculescu – Dar-ar naiba-n tine dragoste sau mai bine zis “Cum sa nu bei ?!” apartin celor ce sunt precizati ca si sursa a articolului de fata. In cazul singleurilor si videoclipurilor, drepturile apartin artistilor, managementului sau caselor de discuri cu care acestia sunt semnati.
* Pentru orice precizari, informatii aditionale, completari, pareri referitoare la articolul Costin Marculescu – Dar-ar naiba-n tine dragoste sau mai bine zis “Cum sa nu bei ?!” puteti folosi zona de comentarii de mai jos sau adresa de email pr@lazardaniel.ro.

Adauga un comentariu