Miroase a toamna … rau … deci … sa inceapa freaky show

A venit, a venit toamna, acopera-mi inima si nu numai, si ochii si urechile cu ceva … Cu umbra unui copac sau mai bine … cu tot copacul. Ne era dor de toamna … Vara s-a scurs intr-o plictiseala crunta pe la tv dar gata, s-a sfarsit. Sa inceapa freaky show … zic. Sa nu cumva sa ma intelegeti gresit … Chiar ne era dor de toamna … Avem la ce ne uita … de dimineata pana seara … si foarte multi de prin “industria muzicala” au si ei ce face. Ati vazut cati si-au luat concediu de la orice imediat ce emisiunile pe unde faceau prezenta au intrat in vacanta ? Altii mai curajosi au continuat pe cont propriu … S-au filmat si s-au pus pe facebookuri dar nu aveau unde sa se duca sa ne explice de ce au facut asta. Dar gata … intram in paine … Chiar ne era dor de toamna … Propun ca emisiunile de divertisment sa nu mai aiba vacanta de aici incolo. Prea ne plictisim acasa si o parte din “artisti” poate isi ies din mana. Voi nu sunteti de acord ?

Miroase a toamna … rau … deci … sa inceapa freaky show

* Etichete: , , , , , , , .
* Articol adaugat in TV, Monden, Diverse, Funstuff
* Drepturile asupra fotografiilor sau a videoclipurilor sau a oricaror fisiere media (audio si video) adaugate articolului Miroase a toamna … rau … deci … sa inceapa freaky show apartin celor ce sunt precizati ca si sursa a articolului de fata. In cazul singleurilor si videoclipurilor, drepturile apartin artistilor, managementului sau caselor de discuri cu care acestia sunt semnati.
* Pentru orice precizari, informatii aditionale, completari, pareri referitoare la articolul Miroase a toamna … rau … deci … sa inceapa freaky show puteti folosi zona de comentarii de mai jos sau adresa de email pr@lazardaniel.ro.

Adauga un comentariu