Pepe este in forma la Dansez pentru Tine

M-am uitat la Dansez pentru Tine sa-l vad pe “fratello” in actiune. Recunosc ca nu prea m-am uitat la acest concurs … mai deloc, pentru ca este vineri seara :(. Spre rusinea mea, nici cu Pepe nu am mai avut timp sa ma mai vad. Eu am fost prins cu “Vocea Romaniei”, el cu “Dansez entru tine”. Doar ce-am schimbat doua vorbe cand ne-am intalnit in studiourile de la Buftea.

Ceea ce vreau sa va spun este ca nu mi-am imaginat asa ceva. Se pare ca nu-mi cunosc prietenul atat de bine pe cat sustin. Nu mi-a venit sa cred cum a putut sa danseze. Nu ma pricep eu in d’alde dansului …ca am ritmul in sange dar stau cam prost cu circulatia :).

Dar oamenii de specialitate au punctat prestatia lui. Maxim. Am realizat ca … a muncit de i-au sarit chiftelele de pe abdoment. Bravo fratello !!!! Nota 10 ai luat-o deja … ce-as mai putea spune … La cati mai multi zeci pana in finala …

Pepe este in forma la Dansez pentru Tine

* Etichete: , , , .
* Articol adaugat in TV, Exceptional
* Drepturile asupra fotografiilor sau a videoclipurilor sau a oricaror fisiere media (audio si video) adaugate articolului Pepe este in forma la Dansez pentru Tine apartin celor ce sunt precizati ca si sursa a articolului de fata. In cazul singleurilor si videoclipurilor, drepturile apartin artistilor, managementului sau caselor de discuri cu care acestia sunt semnati.
* Pentru orice precizari, informatii aditionale, completari, pareri referitoare la articolul Pepe este in forma la Dansez pentru Tine puteti folosi zona de comentarii de mai jos sau adresa de email pr@lazardaniel.ro.

Adauga un comentariu