Unele persoane sau mai corect spus, personalitati nu se schimba niciodata …

Am ramas placut surprins si recunosc ca am simtit acest lucru ca pe o gura de aer proaspat si o mangaiere incredibila. Este vorba despre faptul ca cineva, mi-a aratat ca nu m-a uitat desi nu ne-am mai vazut de niste ani.

Teo Trandafir, respectiv.

In conditiile in care multi “colegi” de breasla inca se intreaba cine sunt, de unde vin si cu ce ma ocup …

Revenind la Teo … Mi-a umplut sufletul de bucurie. Sarut mana de 1000 de ori ca m-ai pastrat si pe mine in inima ta mare. Multumesc pentru faptul ca ai fost alaturi de mine ori de cate ori am avut un moment critic vis a vis de cariera mea. Unele persoane sau mai corect spus personalitati nu se schimba niciodata … iar Teo Trandafir ramane Teo. Sarut mana si multumesc pentru incurajari si sustinere …

Unele persoane sau mai corect spus, personalitati nu se schimba niciodata …

* Etichete: , .
* Articol adaugat in TV, Exceptional
* Drepturile asupra fotografiilor sau a videoclipurilor sau a oricaror fisiere media (audio si video) adaugate articolului Unele persoane sau mai corect spus, personalitati nu se schimba niciodata … apartin celor ce sunt precizati ca si sursa a articolului de fata. In cazul singleurilor si videoclipurilor, drepturile apartin artistilor, managementului sau caselor de discuri cu care acestia sunt semnati.
* Pentru orice precizari, informatii aditionale, completari, pareri referitoare la articolul Unele persoane sau mai corect spus, personalitati nu se schimba niciodata … puteti folosi zona de comentarii de mai jos sau adresa de email pr@lazardaniel.ro.

Un comentariu to “Unele persoane sau mai corect spus, personalitati nu se schimba niciodata …”

  1. Ertza says:


    Încurajări și susținere și din partea foștilor componenți ai trupei … Asasinii … alături de care ți-ai început cariera!

Trackbacks/Pingbacks


Adauga un comentariu