Voteaza Pepe in duelul de la Dansez pentru Tine | Trimite SMS cu textul “Pepe” la numarul 1322

Voteaza Pepe in duelul de la Dansez pentru Tine | Trimite SMS cu textul "Pepe" la numarul 1322

Oricat ar fi de puternic, un om … uneori are nevoie si de sustinere din partea noastra, a celorlalti.

Astazi e vorba despre “fratello”. Pepe la duel. Groaznic. De cand a inceput concursul asta nu l-am mai vazut, nu l-am mai auzit. Lucreaza non stop doar pentru a ne oferi bucuria unor executii aproape perfecte. Caracteristic lui de altfel. Sa ne reamintim ca nu este dansator ci cantaret. Eu unul aleg sa fac tot ceea ce pot pentru a-mi ajuta fratele in momente grele.

Recunosc … Sunt subiectiv si sper sa ma intelegeti dar … pentru munca lui, pentru inima lui de leu, pentru daruirea pe care o are in absolut orice face, pentru bucuria pe care o imparte de fiecare data cand il vedem … votati Pepe.

Trimite SMS cu textul “Pepe” la numarul 1322 pentru ca Pepe si Andreea sa ramana in competitia viselor de la Dansez pentru Tine.

Voteaza Pepe in duelul de la Dansez pentru Tine | Trimite SMS cu textul “Pepe” la numarul 1322

* Etichete: , , .
* Articol adaugat in TV, Diverse
* Drepturile asupra fotografiilor sau a videoclipurilor sau a oricaror fisiere media (audio si video) adaugate articolului Voteaza Pepe in duelul de la Dansez pentru Tine | Trimite SMS cu textul “Pepe” la numarul 1322 apartin celor ce sunt precizati ca si sursa a articolului de fata. In cazul singleurilor si videoclipurilor, drepturile apartin artistilor, managementului sau caselor de discuri cu care acestia sunt semnati.
* Pentru orice precizari, informatii aditionale, completari, pareri referitoare la articolul Voteaza Pepe in duelul de la Dansez pentru Tine | Trimite SMS cu textul “Pepe” la numarul 1322 puteti folosi zona de comentarii de mai jos sau adresa de email pr@lazardaniel.ro.

2 Comentarii to “Voteaza Pepe in duelul de la Dansez pentru Tine | Trimite SMS cu textul “Pepe” la numarul 1322”

  1. Dana says:


    O sa votez Pepe.

  2. Valeria says:


    Pepe esti cel mai, cel mai, cel mai … fara Oana esti mai vesel, mai talentat mai de toate bune …

Trackbacks/Pingbacks


Adauga un comentariu