Voteaza Pepe si Andreea Toma in finala de la Dansez pentru Tine

Voteaza Pepe si Andreea Toma in finala de la Dansez pentru Tine

In aceasta seara, de la 20.30 la Pro TV va incepe ultimul episod din sezonul al 12-lea al competitiei viselor de la Dansez pentru tine. Ajunsi in finala concursului dupa multe momente exceptionale si dansuri care le-au iesit perfect, Pepe si Andreea Toma sunt gata pentru ultimele trei provocari, una mai frumoasa decat cealalata … hip hop retro, musical dar mai ales flamenco pentru care se pregatesc multe surprize. Noi am aflat de un live, de chitara, cajon, Mama … O sa fie un moment cu totul si cu totul remarcabil care cu siguranta nu trebuie pierdut.

Fiind finala sezonului, votul publicului este important. Asa ca, VOTEAZA Pepe si Andreea pentru ca echipa cea mai buna sa castige Competitia Viselor. TRIMITE SMS la 1322 cu TEXTUL “PEPE” sau SUNA LA numarul de telefon 0900.760.408.

Voteaza Pepe si Andreea Toma in finala de la Dansez pentru Tine

* Etichete: , , .
* Articol adaugat in TV
* Drepturile asupra fotografiilor sau a videoclipurilor sau a oricaror fisiere media (audio si video) adaugate articolului Voteaza Pepe si Andreea Toma in finala de la Dansez pentru Tine apartin celor ce sunt precizati ca si sursa a articolului de fata. In cazul singleurilor si videoclipurilor, drepturile apartin artistilor, managementului sau caselor de discuri cu care acestia sunt semnati.
* Pentru orice precizari, informatii aditionale, completari, pareri referitoare la articolul Voteaza Pepe si Andreea Toma in finala de la Dansez pentru Tine puteti folosi zona de comentarii de mai jos sau adresa de email pr@lazardaniel.ro.

Un comentariu to “Voteaza Pepe si Andreea Toma in finala de la Dansez pentru Tine”

  1. Luminita says:


    Sunteti foarte frumosii !! Pepe si Andreea mult succes in continuare. Sunteti echipa mea preferata … Va pup si multa bafta in aceasta seara …

Trackbacks/Pingbacks


Adauga un comentariu